Мисија и Визија

Актуелности

Права и услуге

Нисте сигруни шта даље да радите?

Контактирајте нас и сазнајте потребне информације.

Позовите нас

ОТВОРЕНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ЛИЦА

У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „НЕ ОСТАВЉАЈУЋИ НИКОГА ИЗА СЕБЕ – АДЕКВАТНО СТАНОВАЊЕ И АКТИВНО УКЉУЧИВАЊЕ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА У ЧАЧКУ“, КОЈИ СПРОВОДИ ГРАД ЧАЧАК, А КОЈИ ФИНАНСИРА ЕВРОПСКА УНИЈА, ОТВОРЕН ЈЕ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА НАМЕЊЕНИХ ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ЛИЦА КРОЗ:

За помоћ могу да аплицирају особе са инвалидитетом, жене жртве породичног насиља, млади којима престаје смештај у хранитељској породици или установи социјалне заштите, Роми и друго социјално угрожено становништво.

Пријаве се могу се предати у периоду од 11. јануара, 2022. године до 10. фебруара (до 14. марта за куповину индивидуалних стамбених јединица), 2022. године, поштом или на писарници Града Чачка, Жупана Страцимира 2, 32 000 Чачак.

Обрасци за пријаву могу се преузети путем веб сајта Града као и у просторијама Градскe стамбенe агенцијe, Пиварска 1 (зграда некадашње Чачанске банке), радним данима од 9 до 15h. Информације о пројекту и јавним позвима могуће је добити и путем телефона 064/536-2579 који је доступан током целог дана, као и у просторијама Градске стамбене Агенције.