Мисија и Визија

Актуелности

Права и услуге

Нисте сигруни шта даље да радите?

Контактирајте нас и сазнајте потребне информације.

Позовите нас

Отворене нове просторије Центра за социјални рад града Чачка

Нове просторије Центра за социјални рад Града Чачка отворене су у понедељак 25. 10. 2021. год. Центар за социјални рад се сада налази у строгом центру града, у некадашњој управној згради Чачанске банке, Ул. Пиварска бр. 1.

Свечаном отварању нових просторија Центра за социјални рад Града Чачка присуствовали су министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић и градоначелник Чачка Милун Тодоровић, са својим сарадницима. Министарка и Градоначелник су симболичном предајом кључа директорки Центра, Бранимирки Радосавчевић, званично отворили нови пословни простор. Кључ су специјално за ову прилику израдили корисници услуге дневни бораквак у „Зрачку“.

Након 62 године рада у неусловном простору и функционисања на три локације у граду, запослени сада имају прилику да раде у значајно комфорнијем амбијенту, уз бољу доступност свих права и услуга из социјалне и породично – правне заштите. Центар сада има 27 канцеларија, салу за едукације и састанке, простор за архивску грађу и документацију и посебно опредељену просторију која ће бити опремљена за надгледано виђање деце са родитељем са којим не живе. Зграда има приступну рампу и лифт тако да је приступачна свим корисницима.